homepage_corrie_mansgenoeg.jpg

Wie

Ik ben een gedreven mens, ambitieus, sociaal, en kan goed luisteren. Ik ben een goede planner en organisator en heb oog voor detail. Mijn kracht en passie liggen in het ondersteunen in de organisatie zodat alles wat bedacht wordt, ook tot uitvoer komt.

Mijn ervaring ligt op diverse gebieden: verzekeringen, office management, personeelszaken, het organiseren van events en bijeenkomsten. In 2001 ben ik als personeelsadviseur gaan doen wat mij altijd al het meest boeide: het ondersteunen van mensen. Mijn hart ligt bij het transparant maken en structureren van administratieve processen en het ondersteunen van mensen daarin, zodat zij ruimte krijgen om hun eigen talenten te ontplooien.

In mijn vrije tijd maak ik graag mozaïeken. Tegeltjes kapot slaan, om er daarna een mooi geheel van te maken. Van chaos naar ordening. Dit kan ik ook voor jou doen. Door jou zaken uit handen te nemen, van je administratie tot en met het organiseren van events. Met jouw creativiteit en mijn organisatietalent maken wij op deze manier jouw bedrijf tot een succes.

Ik  geloof in kleinschaligheid en persoonlijk contact als de sleutel tot succes. In samenwerking om zo veel meer mogelijk te maken. Daarom richt ik me op eenmanszaken of kleine bedrijven. Ik verschaf je een op maat gemaakt advies en zorg voor de uitvoering daarvan.